Sunday, July 31, 2011

Lighters


Exact aşa mă simt acuma. vreau doar să îmi închid ochii, să mă intind pe iarbă, apoi să îi deschid şi să mă uit ore în şir la stele,  aşa, cum fac cu norii.


Noua melodie pe care a scs-o pe piaţă, Eminem, este Lighters, o melodie destul de drăguţa, dar cred că spun asta doar pentru că iubesc partea în care cântă, Bruno Mars, care este superbă. Vocea lui te unge pe suflet, şi la un moment dat poţi să zici că te poate face să şi plângi, dacă, melodia este destul de sentimentală.

Nu ama vut niciodată, vreo problemă, co oamneii de culoare. Ba din contră îi invidiez, pentru că pot fii natural diferiţi, fară să facă vreo schimbare. După mine ei cred că sunt cei mai talentaţi oameni de pe planetă. Adică şi Rihanna, Beyonce, Jay-Z, Chris Brown, B.o.B., şi mulţi, mulţi alţii, au super melodii, super voci, super inspiraţie...(:


Friday, July 29, 2011

I'm screamin' out f**k that!




Este aşa de frumos când lumea se gândeşte la tine şi îţi vrea binele. Te strânge în braţe şi îţi zice, „nu am să te las să pleci, acum lucrurile au redevenit la normal”.
Fata mai mică din faţa mea, cu un cap decât mine, îmi zâmbeşte şi mă face să am încredere în ea. Inima îmi bate iar eu chiar cred în această mică povestioară.
-Ahh, cât mă bucur., \mi mai spune.
Inima ascultă, în timp ce creierul meu se gândeşte pentru un răspuns. O privesc în ochii ei căprui, cu mici noanţe, de gălbui, rămânând mută. Iar cred.
Îmi dau bretonul pe spate şi mă întorc în camera mea, în prezent. Părul îmi atârnă în jurul feţei, iar din cauza căldurii, îl strâng la spate. Am crezut, şi încă cred cu inima, dar creierul nu este de aceeaşi părere, aşa că tot îmi dă semnale. „nu mai fii fraieră! Nu ai de ce să te gândeşti la aşa ceva. Oamenii mai mint, dar tu nu trebuie să fii ca ei. Nu te minţii pe tine.! Eşti o fată prea deşteaptă ca să mai crezi că lumea se poate schimba. Nimic nu mai e la fel. De fapt e la fel ca vara trecută, când ai rămas tu şi cu pc tău, aşteptând cu orele să îţi spună cineva „bună”, dar bine înţeles că aşa ceva nu se va întâmpla. Opreşte-te! Opreşte-te! Opreşte-te!”, am rupt legătura cu creierul meu pentru că deja mă făcea să mă simt şi mai rău. Trebuie să te opreşti!
Lacrimile cad, iar eu îi ordonez creierului să mai înceteze, să mă manipuleze.
Bine înţeles, eu gândesc cu inima, poate de asta cred atât de mult. Poate de asta sufăr acum. 

Hold My Hand


Noua [şi totuşi de fapt vechea] melodie a lui Sean Paul, pot să zic că are nişte versuri frumoase.

Videoclupul este cel care mi-a atras atenţia în primă fază, pentru că în el apare o fată care joacă în Pretty Little Liars. Nu mi-a luat mult să văd şi despre care este vorba, pentru că Emily este de recunoscut şi printe 100 de fete.

Ce am descoperit azi pe YouTube. Melodia este de fapt din 2009, şi deabea acma a ajuns la noi în ţară. Nu ştiu dacă să mă mire acest lucru, pentru că este cât se poate de normal. La fel s-a întâmplat şi cu reclama de la AXE care se dă acuma la noi, la TV, cea cu îngerii. Ea de fapt este de pe la începutul anului 2010... destul de mare distanţa.

 Anyways, shut up and enjoy the music. 





Thursday, July 28, 2011

John Lennon Wall


Mai ţineţi minte când am avut eu o poză pe partea dreaptă, cu Gaffitti, şi un peace imens, iar înăuntrul lui scria “IMAGINE”.? Cât de mult mi-a plăcut poza aia, cu toate că ma renunţat la ea, şi acuma sinceră să fiu chiar îmi pare rău…

Cine ar fi ştiut că poza asta este de fapt din Praga, şi că pe acest zid se pot face graffitTi.?
Cine ar fi ştiut că eu am să merg în vara asta în Praga şi poate că am să merg pe lângă acest zid…şi cât de importantă am să mă simt. 

Când te gândeşti că unii "nebuni" [şa cum le zice tata], vin special în Praga, numai pentru aşi lăsa amprenta pe acest zid, ai zice că este nebunie curată, dar de fapt acest lucru se numeşte artă.

Atâtea amestecături, atâtea scrisuri, peste scrisuri, pe acest zid, şi totuşi are farmecul lui aparte. Dacă s-ar uita un om oarecare, poate unul de pe vremea lu' bunica ar zice că este nebunie curată, şi că ar trebui închişi toţi cei care încercă să se uite la el, dar ceea ce nu înţeleg cei mai mulţi oameni, este faptul că aşa se explimă alţii, şi că trebuie să aibă şi ei locurile lor. Se exprimă exact ca muzicienii, numai că ei nu îşi desenează, sau scriu gândurile pentru a fi cântate, ci pentru a fii văzute!

Ce contează de fapt este că am descoperit de unde este, şi că am să o pun la loc, de unde a venit...




















 !!!
And of course JOHN LENNON





▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Wednesday, July 27, 2011

La, La, La!..


Monster

Noua melodie de la Paramore, sau ce a mai rămas din Parmore, pentru că sunt numai 3, Hailey şi chitariştii.
 Iubesc trupa asta, am iubit-o în trecut, o iubesc acuma, şi o voi iubi în viitor.Îmi plac prea mult cântecele lor, pentru a lăsa ca vârsta să îmi strice opţiunile. Rockul este viaţa mea, oricât de mult aş încerca să ascult şi eu ce e la radio, pentru că toţi ceilalţi, o fac, dar nu mai pot să mă prefac că sunt cineva, când eu sunt A, doar A. Sunt A . care ascultă rock, cea pe care o defineşte rock-ul, cea cărei îi dă contur.

Nu vrau să fiu un monstru care minte.
Nu vreau să fiu precum apa, la fel tot timpul. Eu sunt foaia, pe care se picteză, cu albastru, verde, roşu, roz, negru, gri, de fiecare dată când simt ceva. Nu sunt simplă, ba din contră sunt tot timpul îmbunătăţită...

I'm only human, I've got a skeleton in me but I'm not the villain .Despite what you're always preaching.





It never gets better anyway, so why should I care?

Super melodie. O iubesc pe Joan Jett, iar melodia asta este genială.


Cârlionţata tăcută.






Ies din cabină, şi văd că o fată se uită uimi-tă la mine.
-Scuze că am trântit uşa mai adineauri, numai că sunt foarte nervoasă, şi nu m-am putut stăpânii.
Fata nu a zis nimic, iar eu m-am cam speriat. Statea sprijinită de ghiuvetă. Părul cârlionţat roşcat natural, îi atârnă până la umeri. Are un păr superb, care îi încadrează foarte bine faţa în formă de inimă. Ochii îi sunt mari şi verzi. O culoare suprebă, care seamănă cu iarba crudă, deabea încolţită. Pe lângă acea culoare mai are şi nişte noanţe gălbui şi portocalii, care se amestecă recum valurile mării cu spuma. Poartă o bluză dintr-un fel de vual albastru, mai largă, care se potriveşte perfect cu blugii ei skinny gri, pre spălaţi. În picioare are nişte botine cu toc mediu care o fac mai înaltă, având în vedere că este foarte scundă.
            

▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Roşeaţă şi piele de găină.

El începe să meargă, iar eu sta imediat în spatele lui. În faţa noastră se află un grup mai mare de elevi, iar noi trebuie să trecem prin el. O misiune destul de grea. Tom şi-a dat seama că s-ar putea să mă piardă, aşa că m-a apucat uşor de mână. Are o piele foarte fină, iar degetele lui s-au înfăşurat perfect pe mâna mea. O mică vibraţie mi-a străbătut tot corpul, iar pielea mi s-a făcut ca de găină. Imediat ce am trecut de această „misiune”, mi-a dat drumul, şi s-a întors uşor spre mine. Cred că şi-a dat seama că m-am ruşinat.
-Sper că nu te-a deranjat, şi îmi mai dă un alt zâmbet de-al lui larg.
Eu am dat din cap în semn de „nu”, am zâmbit, şi ne-am continuat drumul.


▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tuesday, July 26, 2011

Doar o necunoscută.


De undeva din spate se aude o frână de maşină, de pe urma căreia, cred că s-au cam dus naibii cauciucurile. Mă întorc şi îmi dau seama că nu o să fie foarte mare pagubă având în vedere că nişte sute de dolari în plus nu strică, la ce frumuseţe, de maşină neagră, am în faţa ochilor mei. Din ea coboară un tip bine făcut, care cred că este a 10-a sau poate şi mai mult. Are parul şaten, bine frezat, ochelari la ochi, o geacă din piele neagră peste un tricou de acceaşi culoare, blugi normali, şi teneşi in picioare, bine înţeles că toate sunt de firmă. Cred că este şeful echipei de baschet a licelui, şi se vede că este o mare popularitate, pe aici. Trece pe lângă mine, ca şi cum nu m-a văzut. Ce aş fi putut să-i cer. Doar sunt o necunoscută pentru toată lumea. 


▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Happy B-day Ty!

Azi este ziua lui Taylor.! Happy B-day!

Împlineşte frumoasa vârstă de 18 ani, şi officil este majoră, cu acte înregulă.

Ce pot să îi urez? O viaţă frumoasă înainte, melodii cât mai multe, succes imens, sper să nu fie adevărat că şi ea consumă droguri, şi sper să nu ajungă ca răposata noastră Amy Winehouse [R.I.P.], pentru că eu chiar vreau să cresc cu melodiile ei.

▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Monday, July 25, 2011

[photo]















In sleep

I lay awake at night and pray
Not to see the light of day
I wonder how to behave right
He has left me such a mess
Counting to protest
My mind can't get no rest

Fast asleep where I keep my memories
Calling me out in dreams
He visits me
What will be
Will I see him again soon?
Oh oh oh oh

Why am I so terrified of waking?
He's gone and I feel I've been forsaken
In sleep is the only place I get to see him, get to love him

The scene, a city after dawn
Becomes a field of corn
And I've had this one before

Fast asleep where I keep my memories
Calling me out in dreams
He visits me
What will be
Will I see him again soon?
Oh oh oh oh

Why am I so terrified of waking?
He's gone and I feel I've been forsaken
In sleep is the only place I get to see him, get to love him

I know that when the story ends
The one that's in my head
Well, I'll be alone again

Why am I so terrified of waking?
He's gone and I feel I've been forsaken
In sleep is the only place I get to see him, get to love him
Be with him
I love him, I love him, I love him 




Saturday, July 23, 2011

Maybe you should've said yes, yes, yes.!

 De asta trebuie sa spui "nu" drogurilor si "da" rehab!









Este o veste pe care am aflat'o de la stiri, in timp ce eram la masa de seara. In prima faza m'a socat, si imi tot repetam in cap, "cum?", "de ce?", "de ce tocmai ea?", dar dupa ce am stat si am anlizat putin, mi'am dat seama ca are si o logica, ceea ce s'a intamplat...



De fapt in ultima vreme [ce tot spun eu?.in ultima vreme, adica, de cativa ani.]a cam avut niste probleme cu drogurile, bautura si anorexia, care nu sunt niste chestii de ici colea, mai ales primele.




A fost gasita in apartamentul ei, din Londra [iubesc orasul asta!!!], putin dupa ora 16. Inca nu au descoperit de ce a murit, dar cred ca ultimele speculatii si barfe,precum si faptele ei confirma cea ce s'a intamplat. [concertul din Belgrad, care nici nu stiu daca se poate numi concert avand in vedere ce prestatie a avut, din cauza drogurilor sau a bauturii, sau cine stie poate chiar ambele].








Mie chiar imi place cum canta, iar muzica, si vocea sunt foarte usor de recunoscut. Stilul este unic si poate ca asta este ceea ce imi place la ea.




Poate ca cea mai reprezentativa melodie este, "Rehab", care cred ca ii descrie cel mai bine situatia. Aici sunt cateva dintre mesajele lasate de fani, de acum cateva minute:
@ anxhelashehi: we tryed to make amy go to rehab but she said "no, no, no"

@ LightxMira:  Rest in Peace... ♥
Alethiology: See what happens when you don't take rehab seriously?
stargirlzing: Rip ): Maybe you should've said yes, yes, yes





 





In orice caz, nu cred ca a meritat tot ceea ce a facut cu drogurile si bautura, pentru ca lumea a pierdut un talent, o voce, si o mare artista.!