Monday, June 20, 2011

Summer. End school. Clasa a-8-a Rulleezz. So relax. Just breathe.


Nu imi vine sa cred ca s'a terminat scoala. Nu imi vine sa cred ca a venit asa de repede vara. Adica acum trei saptamani [cred], eram "racita", si nu am mers la sc, si ma tot gandeam "oare cand mai vine afurisita aia de vara, pe care o vreau asa de tare". Acuma ca  avenit nici nu simt... E cam ciudat. Nu de multe ori mi s'a intamplat sa vreu ceva asa de tare si cand sa'l primesc, sa nu ma mai intereseza. Dar de data asta e altfel. Am planuri destul de mari pt vara, si totusi nu stiu de unde sa incep... e greu! Dar totusi am vointa si nu am de gand sa stau degeaba, si cand se termina vara sa realizez ca nu am facut mare cct. Vara asta am zis ca o sa fie altfel, speciala.!

Joi official s'a terminat scoala!!!! La un moment dat am avut un sentiment foarte ciudattt. Nu mai voiam sa plec din sc, ceea ce nu  imi sta deloc in fire. Stateam cu cativa in clasa si unii nu stiuau cum sa plece mai repede, dar eu voiam sa raman. Adica in sc asta s'au intamplat atatea lucruri, atatea.! Nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie la anu'... O sa fie ciudat, asta e clar, dar macar stiu ca ma despart de ea pt  a merge la mult iubitul liceu. So official sunt a-8-a. Si asta inseamna doar un singur lucru "8-a RULLEEZZZ".  Ma rog ce sa mai lungim posvestea atata. Este vara si trebuie sa ma bucur de ea,.  cu cat mai mult, cu atat mau bine.
Ce ma enerveaza cel mai tare este faptu' ca de doi ani in coace nu am reusit sa ajung la premiere. Tot timpul a trebuitsa plec din oras, si asta ma enerveaza la culme. DE CE???? Ma rog intr'un fel a fst bine ca am mers intr'un weekend fulger la mare. Cine mai incerca apa cu degetul daca nu o faceam eu?. Nimeni...:P

2 comments:

  1. daa:X a8a. si sti, m.am mirat vineri ca nu eram noi singurii care realizau asta. ci si baietii de la elvin pana la iulian, nimanui nu.i venea sa creada...:). si eu vineri dupa ce ne.a dat diriga carnetele am intrat in fiecare baie a noasttra:)), am coborat pe scari si la premiera m.am tot holbat la kitty si treze asa, sa.i retin... oricum anu' asta NU PUTEM SA.L UITAM si nici vara nu o vom uita o sa vezi;). si oficial teroristii a8a A nu mai sunt in scoala:)). adica pana la urma am stat cu astia atata, cu monica si restu'...in scoala.

    ReplyDelete
  2. dar dar vine urmatoare tura de teroriste a8a A !:))=)) OFF ce bine e! nu e asa ca e bine andreea. Ahh eu trebuie sa ma setez in vara asta de la butonu' "maria", la butonu "andreea" (:

    ReplyDelete

I'm really sorry but I'm not in any photo on my blog.
Anyway, I love all the comments you leave here, and I'm pretty sure they will make my day. Thank you! ❤ ❤