Thursday, March 3, 2011

Adele - Rolling in the Deep

Ohhh Domne. imi place asa de tare melodia asta. prima oara am ascultat-o acum cateva zile pe "Vh1". Cand auziti de Vh1, va ganditi la muzica din anii 70-80-90, dar nu e chiar asa. Ei chiar au si muzica foarte oua, cum este si melodia asta. Si pana la urma nu conteaza cat de noua sa cat de veche este melodia daca are niste versuri care sa te atraga [ca sa zic asa].

Femeia asta inseamna mult pentru mine, pt ca este un model de urmat. Cu toate ca este putin mai rotunjoara, este foarte frumoasa si are o voce impunatoare, care face melodiile ei asa de speciale. Mereu am avut o problema cu greutatea mea,[nu va imaginati ca sunt cine stie ce grasa, dar nici cea mai skiny nu sunt] dar din cauza unei femei ca ea ti se poate schimba parerea despre tine insuti. Adica uitati-va putin la ea. Nu puteti spune ca nu este frumoasa, si ca nu vreti sa ii ascultai melodiile pt ca este putin mai rotunjoara.


lyrics:
video:

PS: va rog sa ascultai melodia asta...

2 comments:

  1. sincer nici nu stiu ce sa zic:)). doar ca e superba adica nam cuvinte in sensu asta si titlul melodiei imi place. e putin ciudat si totusi exprima nu stiu ceva asa...diferit si frumos. "Rolling in the Deep"

    ReplyDelete
  2. dap stiu.
    prima data cand am ascultat-o am ramas cu gura deschisa, deci efectiv...

    ReplyDelete

I'm really sorry but I'm not in any photo on my blog.
Anyway, I love all the comments you leave here, and I'm pretty sure they will make my day. Thank you! ❤ ❤