Thursday, March 3, 2011

Past. Present. Future.


de multa vreme ma gandesc la lucrurile astea. adica nici nu stiu cand s-a dus anul trecut si inca nu pot sa relizez ca suntem in 2011. pur si simplu e cam greu sa imi dau seama cat de repede trece timpul. am stat in ultima vreme  si m-am tot gandit in nostalgie la toate persoanele din jurul meu pe care le cunosc. am stat si m-am gandit ca le tin langa mine pentru ca inseamna ceva pentru mine. am stat si m-am gandit ca le stiu de ceva vreme si ca pur si simplu am lasat timpul sa-si urmeze drumul si ca nu l-am ingreunat cu nimic.

chestia cu Past. Present. Future., e nu stiu. e ceva special. adica nu am gasit inca nicio melodie care sa descrie toate chestiile astea dar am gasit cateva poze, care au un mesaj m-a-r-e.


era asa de tare cand erai mic si nu aveai nimic de-a face cu cei din jurul tau si nu te interesa absolut deloc felul cum aratai. era bine. era foarte bine. dar acum ca ai mai crescut nu te mai intereseaza sa ai cele mai multe si cele mai scumpe papusi Barbie [ care sunt destul de urate ], si cele mai cool accesorii si toate restul. aum te intereseaza baietii [ pt fete ], te intereseaza fashion-ul te intereseaza altele si altele. oricum era logic ca nu mai pute-ai sa fii ca atunci cad aveai 3 ani.
tot ceea ce vreau sa zic este ca inca nu pot sa cred cum trece timpul si cum ne lasa sa trecem prin el. uneori am vrea sa dam timpul inapoi numai ca nu mai putem . asta este farmecul timpului. e destul de greu sa pun intr-o postare tot ceea ce vreau sa zic.

2 comments:

  1. "I just want to let go of the past" [geniala poza btw] si mda asa e.. of ce viata. miam amintit azi de cum facea mircea "soarta":))

    ReplyDelete
  2. aham vorba aia a lui !!!!

    ReplyDelete

I'm really sorry but I'm not in any photo on my blog.
Anyway, I love all the comments you leave here, and I'm pretty sure they will make my day. Thank you! ❤ ❤