Thursday, January 20, 2011

I am a simple person, with FILLINGS

Atunci cand citesc uit de tot ceea ce este in jurul meu, de tot ceea ce an in suflet, de toate sentimentele de durere pe care le-am simtit in ultima vreme, uit cat de "frumos" se poarta anumite persoane cu mine, uit de tot, dar cand mi s-a terminat cartea, revin la mine, cea posomorata, si melancolica ceea care chiar sunt eu.... O simpla persona, care isi traieste viata cum stie mai bine.
Sunt foarte sufletista, si poate ca nu va dati seama de la prima privire, pentru ca probabil nu vi s-a intamplat niciodata sa va zica anumiti oameni in vreun fel, sau sa se uite cumva la tine, sau sa faca ceva de la care sa te simti rau.

Am incercat sa ma redescopar, si sa arat lumii cine sunt cu adevarat. A SIMPLE PERSON. Numai ca orice lucru pe care il spun a fost intors in potriva mea, ceea ce este foarte urat, sa simti pe propriati piele. Sa vezi cum incerci sa ii ajuti pe multi, iar ei nici macar nu incearca sa se poarte frumos cu tine. Esti de fata si discuta despre ceva intr-un fel in care numai ei stiu... Si apoi zic ca nu  s-a intamplat nimic... E foarte aiurea sa te simti in felul asta. Corpul este de fata, dar esti invizibil !
Niciodata poate ca nu ti s-a intamplat... dar mie da in ultimele luni, cand pur si simplu am fost data la oparte... Cand am fost inlocuita. Cand nu am mai fost asa de prezenta peste tot. Probabil ca unele persoane pun mai mult accent pe o iesire la moll, sau alte lucruri, dar nu si pe ceea ce este o persoana cu adevarat...

Incerc sa fac pe toata luma fericita, dar lume ma face pe mine sa sufar. Alte persoane imi spun mie ca sufera, dar oare sau intrebat vreodata cum se simt altii??.. Nu prea cred. Eu ma asiugur ca toata lumea rade in jurul meu, dar altii oare ma fac pe mine sa rad si sa fiu fericita... Daca era asa nu mai era nevoie de postarea asta....

Am avut periade chiar foarte bune, cum ar fi naul trecut intr-a 6-a, cand simteam ca totul nu putea fi mai bine.... Aveam prietenii aproape, aveam un baiat cu care sa flirtez, dar acum toate s-au schimbat.
Unii cred ca sunt o ciudata...

De multe ori mi-am spus JUST SMILE... Dar nu prea merge si atunci cand esti suparat... chiar nu merge, si chestiile astea ma inebunesc. Nu mai pot sa suport... Totul este din cauza ca arat intr-un fel. Pentru ca nu sunt la fel de skinni ca celalalte fete.




In orice caz toata durerea o simt numai eu, iar unii in timp ce citesc acesta postare, poate ca rad cu gura pana la urechi.


poza asta am pus-o doar pentru ca sa ma simt eu, nu pentru ca are vreo legatura cu fetele.... este din cauza unei alte persoane...

Cum de mi-am permis oare sa cred ca viata mea devine normala? Cum am putut oare sa sper ca lucrurile vor merge din ce in ce mai bine? Oare nu stiu ca sperantele imi sunt desarte, ca oamenii nu fac decat sa dezamageasca, atunci cand te bucuri putin - atunci te lovesc mai tare? Imi pare rau ca am crezut iar ca oamenii se pot schimba. M-am inselat, nu o sa se mai repete. Sunt prinsa intr-o cusca de beton si momentan nu e chip de evadare. La naiba cu visele, le-am scris pe pereti insa nimeni nu le-a citit.

2 comments:

  1. am citit cam tot ce se poate din blog-ul tau ..si m-am regasit in el :* .foarte frumos , buna treaba , tine-o tot asa >:d<

    ReplyDelete
  2. ahh acuma am vazut si eu comentariul tau, pentru ca nu m'am mai uitat de multa vreme pe postarile mai vechi. cred ca este din caza ca suntem amandoua capricorn:)

    ReplyDelete

I'm really sorry but I'm not in any photo on my blog.
Anyway, I love all the comments you leave here, and I'm pretty sure they will make my day. Thank you! ❤ ❤